Inkonst

24/5
WIP + LIBRA

We want YOU!

Våren är här och det spritter i kroppen. Kanske på grund av nyvaken parningsinstinkt, kanske av aversion mot återkomsten av trekvartsbyxor. Oavsett så är det alltid härligt att få kanalisera dessa starka känslor rätt in i musik, konst och uppträdanden. WIP och Libra kan inte beskrivas som annat än två succésatsningar som vänder sig till alla som vill utöva eller uppleva det som är up n’ coming i Malmö. Och vem vill inte det?

WIP är en scen med låg tröskel och högt i tak där en kan visa, testa och dela med sig av sin pågående kreativa process; helt enkel en jäkligt trevlig work in progress-bar. Under 10 minuter är scenen din och vad du väljer att visa upp är upp till dig. Vi vill veta vad som finns i huvudena på Malmös aktiva konstnärer, musiker och performers så kom och dela med dig och inspirera andra!

Vill du medverka på WIP?
Fyll i ansökningsformuläret, där finns även svar på de vanligaste frågorna.

Libra är svaret på frågan ”vart fan ska vi ta vägen då?” när det stängs ner klubbar, hyror höjs och replokaler gentrifieras bort som aldrig förr i Malmös historia. Framförallt drabbar denna beräknande förstöring av stadens kulturlivs nya och unga artister. På Libra öppnar vi upp Inkonst för grymma men oetablerade klubbakter som förtjänar bättre. Innehållet kommer vara opretentiöst och blandat men handplockat. Dans, stök och lokalt odlad musik, fresh from the oven. Det blir kul helt enkelt!