Inkonst

24/11
100 Lax – PotatoPotato

Vem kommer att lämna salongen rikare än när den kom dit? I 100 LAX tar de fem konstnärliga ledarna plats på scenen i ett performance om pengar, framgång och värde. En jubileumsföreställning med PotatoPotato som firar 15 år!

DATES 24/11
DOORS 18.30
ON STAGE 19.00

250/200 kr
90 min
Svenska

Jubileumsföreställningen med PotatoPotato! Jubileet firas med föreställningen 100 LAX där de fem konstnärliga ledarna tar plats på scenen i ett performance som kretsar kring pengar, framgång och värde. Den stora frågan är, vem kommer att lämna salongen rikare än när den kom dit? 

Hösten 2008 såg PotatoPotato dagens ljus i Malmö och har sedan dess producerat över 100 unika teaterverk i samarbete med otaliga konstnärer världen över. 2012 skapades PIRUETT FÖR KANNIBALER, 2016 DEAR STAGE, 2018 FEM MUSOR och sedan dess har det fastslagits att den konstnärliga ledningen vart femte år går tillsammans för att skapa ett gemensamt verk utöver deras utforskande av respektive konstnärskap.  

PotatoPotato är en fri teater som skapar nya experimentella teaterföreställningar och andra arrangemang som fester, samtal och workshops. PotatoPotato skapar också performances och utvecklar nya metoder för att skapa teater. PotatoPotato driver egen scen i Sofielund i Malmö samt scenen Konträr i Stockholm. 

Credits
Freja Hallberg
Linda Forsell
Paulina Göth
Jenny Möller Jensen
Helena Engberg Tunström.