fbpx
Inkonst

15/12
Deng Deng Hifi All Night

Det har redan gått 2 år sedan vi fick lov att ta över tid och rum på Inkonst, med hjälp av vårt egna ljudsystem och alla våra vänner på plats. Intäkterna går till Kulturhjälpen Palestina.

Det har redan gått 2 år sedan vi fick lov att ta över tid och rum på Inkonst, med hjälp av vårt egna ljudsystem och alla våra vänner på plats.
Nu är det dags igen för en hel natt i sound system-kulturens rymd – med osläppt, ny och gammal roots som vägledare.
Vårt eget sound system är som vanligt farkosten som ni alla får plats på, vilket styrs av de sedvanliga tre medlemmarna i det 17 år gamla dubkollektivet vi kallar Deng Deng Hifi, med Dan I Locks som er guide.
Kvällen är en del av Kulturhjälpen Palestinas program, där alla intäkter går direkt till Palestinagruppernas arbete. Så här tänker vi om det som sker just nu:
Ett folkmord pågår, live-streamat så att vi alla kan se. Men ändå så blundar världen. Över 8000 barn har mördats, och den siffran ökar snabbt. Kollektiv bestraffning i form av dödande av civila. Skolor, moskéer, kyrkor, sjukhus, ambulanser, FN-byggnader och civila bostadshus bombas ursinningslöst.

Ingenting kommer in i Gaza förutom attacker från den koloniala ockupationsmakten. Läget är extremt akut, och det ser inte ut att få ett slut. Därför stöttar vi Kulturhjälpen Palestina och det Palestinska folket.