fbpx
Inkonst

26/1–3/2
Krisens Hjältar – Dilan & Moa

För första gången i Malmö spelar Dilan och Moa sin beryktade långformsimprovisation! Varje kväll innebär en ny föreställning som aldrig går att se igen och där du som en del av publiken bestämmer förutsättningarna. 

DATUM: 26/1 (PREMIÄR), 2-3/2
DÖRRAR: 18.00

PÅ SCEN: 19.00
LÄNGD:  90 MIN
SPRÅK: SVE

Vilken kris går du igenom som inte får sitt rättmätiga utrymme eftersom världen ständigt är i mycket mer drastisk kris? För den här föreställningen är inga kriser för små! Är personen i kassan på din matvarubutik konstigt taskig mot dig? Har ditt ex som aldrig ville skaffa barn nu fått two under two? I Dilan och Moas långformsföreställning kröns nya hjältar och personliga kriser förvandlas till mytiska och mystiska äventyr på sätt som ingen kan förutse…i synnerhet inte Dilan och Moa.

Du som gillar Dilan och Moa:s succéartade improviskvällar med KÄLLAN kommer inte bli besviken. Missa inte denna storartade premiär!

Dilan Apak och Moa Lundqvist är manusförfattare, komiker och skådespelare som arbetat i över ett decennium med att skapa humor för tv, radio, podcast och scen. Ta chansen att se två av Sveriges bästa improvisatörer i en helt unik föreställning!

”Dilan och Moa improviserar på ett nästan paranormalt plan” – Göteborgsposten

”Drömlik improvisation av Sveriges nya humordrottningar” – DN 


Medverkande:

Dilan Apak och Moa Lundquist

Foto: Helena Pataki