fbpx
Inkonst

25/4
Alma Söderberg & Hendrik Willekens – Half As Much Again

Work-in-progress-visning för endast 8 personer - upplev denna musikexplosion av elektroniska beats och rytmisk röst

Välkomna till den exklusiva residens/wip-visningen för endast 8 personer av Alma Söderberg and Hendrik Willekens (a.k.a. Dehendrik Lechat Willekens). De bjuder på en engångsvisning av det verk de just nu jobbar med. En 30min exklusiv inblick i artisternas process och verk. 

På Inkonst vill Alma + Hendrik dela nya ljud som de har skapat och satt ihop under det minnesvärda året 2020. De beskriver visningsverket med dessa ord: electronic beats and rhythmic voice.

“Om du är intresserad av att komma, var medveten om att detta kommer att vara ett pågående work-in-progress-arbete, vi skulle gärna ha ett utbyte av erfarenheter och idéer i samband med visningen. Vår tacksamhet går till folket i Inter Arts Center och Inkonst som litade på oss med sitt utrymme och tid.“ – Alma + Hendrik

The title is a linguistic construction which captures a specific polyrhythm; in this case it reflects a relation of (to speak in whole numbers) two against three. The application of polyrhythmic thinking and doing has occupied A+H for several years in several projects and collaborations.

Detta projekt har fått finansiering från Konstnärsnämnden.

 

Alma Söderberg är koreograf och artist som arbetar med musik och dans. Hon använder sin röst och kropp som ett instrument. Hon har vunnit Thalia-priset och fått Cullberg-stipendiet.

Hendrik Willekens (aka Dehendrik Lechat Willekens) är en konstnär som är aktiv inom levande konstscen sedan 2008. Hans utbildning omfattade både en kandidat- och masterexamen i skådespelari i traditionell mening och inom mimeskådespeleri som bildade honom i både utförande och konceptualisering.