Inkonst

21/3
INSTÄLLT – Black Box Disco Club: Helena Hauff, Kalevi Palomäki, Kanyl

När något låter för bra för att vara sant, så är det nästan alltid det. Välkomna till Undantaget™

Ni kanske inte känner till det, men vi har en liten grej som vi kallar Black Box Disco Club. Då öppnar vi upp vår svarta källare för några av världens bästa DJs. Det är ingen stor grej liksom. Bara monstruöst bra ljud, ständigt nya ljussättningar och horder av exhalterade dansare som väller ner från Bergsgatan. Om ni inte har något annat för er så kan vi ändå rekommendera det. Men det kanske är typ en delfinal i melodifestivalen samtidigt och då fattar vi om ni vill vara hemma istället. Det är lugnt.

Helena Hauff är en omänskligt bra DJ som har varit på Inkonst & Intonal flera gånger innan. Men aldrig nere i Boxen. Hon har en take på skrovlig acid, sylvass electro och skitig maskintechno som osannolikt nog låter retro och futuristisk samtidigt; som en framtidsvision av hur ”diskomusik” skulle låta nästa millennium ur en östtysk ungdomsserie från 1982. Det här kommer vara en av årets höjdpunkter i klubbsvängen så dress and act accordingly.

Klubb Dödens Kalevi Palomäki är Malmös klubbpromotor par excellence. Han har blivit så skicklig på att göra warmup-sets för de storheter han genom åren fått till Malmö att han närmast ofrivilligt karvat ut sig en egen nisch som professionell dansgolvsfluffer. Krossade det på Varg2tm senast!

Kanyl tillhör också Klubb Döden men istället för de sedvanliga rave-plattorna kommer han på Heliga Hauffs Afton ta med sig sina dyraste dubstep-tolvor och mest bastunga UK-breaks. Och istället för gage så har han blivit lovad ordentliga bashögtalare i Lilla scenen, där han kommer stå hela natten och oroa barpersonalen för att glasen ska ramla ned av vibrationerna.
Arrangör
Inkonst