fbpx
Inkonst

27–28/4
BLACK BOX DISCO CLUB: Jasss, Rivet, Alleycat Anthem

EFTERSLÄPP INTONAL #2

Intonallördagen är sanslöst blytung med akter som Total Leatherette, Vanligt Folk och superlegenderna AUX88 som åkt hit från Detroit för att riva ner Inkonsts klubbgolv. Men för er som av någon anledning inte har möjlighet att bevista denna högtid så erbjuder vi varje år en möjlighet att få dansa med oss när de sista dansgolvsakterna går på. Och vi sparar inte på krutet om vi säger så. Den här lördagen går vi återigen ner i källaren för Black Box Disco Club.

Spansk-Berlinska megastjärnan på DJ-himmeln JASSS kommer från början från punk- och hardcorescenen, vilket fortfarande färgar hennes DJ-set med känglera och ciggaska. Rå acid, latexglänsande EBM och piskande techno. Det här kommer bli en skimrande svart upplevelse i vår redan mörka källare. 

Rivet är kanske den ende i den här staden som faktiskt inte behöver någon närmare presentation, även om han numera nog spelar oftare på Berghain än i Malmö. På senare år så har Rivet gått från att ”bara” vara en av världens absolut bästa DJs och en gudabenådad producent till att fokusera på egna bolaget Kess Kill. Mörka synthvågor och EBM som passar perfekt som brygga till JASSS. 

Alleycat Anthem med Josefine Hellström Hansson i spetsen kommer ta hand om Lilla Scenen under hela denna dunkla backanal. Ett underbart spretigt dansgolvscrew som bryr sig mer om att få folk att dansa än att hålla sig inom strama genregränser. Det kommer bli svettigt så dress down.