Inkonst

6/9
Black Box Lunch Disko

Kom och släpp loss allt vad jobb och vardag heter. 

Xpress Yourself! & Altitude Meetings presenterar, i stolt samarbete med The Conference 2018; BLACK BOX LUNCH DISKO #1-2018!

BLACK BOX LUNCH DISKO premiärade i samarbete med The Conference 2017 som ett mycket populärt lunchdisko i STUDIO MALMÖs Black Box. Därefter bjöd XY & Altitude Meetings in till ytterligare tre supersvettiga och energiska danstillfällen. Det är med glädje som vi andra året i rad samarbetar med The Conference! För att ligga i nära anslutning till konferensens övriga program kör vi på Inkonst och ser fram emot att bjuda upp till dans i ny lokal.

Denna gång är det hjärnan bakom initiativet, Clara Stjärna, som står för musiken. Clara har DJ:at och drivit klubbar sedan 2003 i Sverige och Sydafrika, är delägare i skivbolaget: ILLEGYAL RECORDS, sjunger i Klubbkören, släpper housemusik på olika amerikanska och brittiska skivbolag under alter egot Cecilia Bruun Hansen & The Binary Star System. Det sistnämnda ett musikprojekt ihop med Chicago-House-producenten Amir Alexander. Varit support-act och delat scen med artister som Public Enemy, Queen Ifrica, Julian Marley, för att nämna några. Clara älskar att dansa och tillsammans med hennes hemliga gäst utlovas ett eklektiskt set med exakt den musik som just DU och din rumpa älskar att skaka till. Så kom och släpp loss allt vad jobb och vardag heter.

*****************************************************************************
Vi lovar dig ett mörkt rum med mycket bas! COME SHAKE LOOSE, FEEL THE MUSIC AND DANCE LIKE NOBODY IS WATCHING! ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Nytt för i år är att du kan använda kvitto för ENTRÉ som friskvårdsbidrag eftersom en instruktör lär ut enkla BLACK BOX LUNCH DISKODANSSTEG !

*****************************************************************************
VARMT VÄLKOMNA !!

XY, ALTITUDE MEETINGS & THE CONFERENCE :-* ♥
*****************************************************************************
Läs mer om The Conference här: https://2018.theconference.se/

Följ Xpress Yourself! på Instagram & Facebook: Xpress Yourself

Går även bra att betala i dörren med swish/izettle.