fbpx
Inkonst

15–17/2
Bombina Bombast “Mother (verb)”

Två konstnärsmammor, två småbarn, fyra timmar.

Att vara förälder och att vara konstnär har sina likheter – båda rollerna kräver kreativitet, lek och empati, tålamod, flexibilitet och förmåga att improvisera. I Mother (verb) tar Emma Bexell och Stephanie Hayes med sina barn på scenen för att se om det finns plats att vara konstnär och mamma på samma gång.

De skapar konst här och nu tillsammans med barnen, trots barnen, om barnen, för barnen. Och på samma gång tillsammans med publiken, trots publiken, om publiken och för publiken. De sjunger, dansar, glittrar och skickar in ansökningar samtidigt som de ammar, matar, byter blöjor, tröstar och sätter gränser.

Vi kommer att vara föräldrar och vi kommer att underhålla. Vi kommer att misslyckas med båda, men kanske lyckas smälta samman de två delarna av våra liv som är så svåra att få ihop utanför scenen.

Som besökare är du välkommen att komma och gå, stanna så länge du vill. En biljett gäller för alla dagar, barn under 12 år gratis.

Bombina Bombast är ett internationellt turnerande scenkonstkompani med bas i Malmö under konstnärlig ledning av Emma Bexell & Stefan Stanisic. Sedan starten 2011 har kompaniet skapat över 30 originalverk för scen och film. Stephanie Hayes är en svensk-brittisk scenkonstnär med bas i Malmö och New York.

Av: Emma Bexell & Stephanie Hayes | På scen: Emma Bexell, Stephanie Hayes, Livia Bexell Stanisic, Odaiah Kelsey-Hayes

  • 15–17/2 2020
  • 15.00-19.00
  • 120/165:- (en biljett för alla dagar)
  • På svenska
  • Köp biljett