fbpx
Inkonst

11/10
Bullret Jazzklubb presenterar unga jazztalanger

Grupper från Malmö Musikhögskola, Skurups Fhsk samt Fridhems Fusk.

Onsdagen 11e oktober presenterar Bullret stolt hela TRE band från Fridhems Folkhögskola, Skurups Folkhögskola och Musikhögskolan i Malmö! Dörrarna öppnar kl. 19 och konserterna startar kl. 19.30. Denna kväll håller vi till på Inkonst och det är fri entré!

Vi önskar er varmt välkomna!

– Fridhems Folkhögskola –
PUST är ett band som nyligen startades av vänner på Fridhems Folkhögskola. PUST vill med sin musik öppna upp ett landskap där medlemmarna kan springa omkring och vara kreativa, leka med sin musik och vandra mellan traditionerna inom jazzen blandat med ett modernare sound. Med inspiration från den svenska och amerikanska jazzscenen är det här ett band ni inte vill missa!

Bandet Består av:
Martin Jäderberg – tenorsax/basklarinett
Amalie Dahl – altsaxofon
Joel Holmesson – kontrabas
Henrik Jäderberg – trummor och cymbaler

– Skurups Folkhögskola –
ALFRED BÄCKMAN ALLSTARS är ett nyformat band som spelar musik komponerad av Alfred Bäckman. Musikens är rotad i swingen och jazzen från 50 och 60-talet som med inslag av modernare jazz skapar ett unikt sound. Låtarna är dynamiska, melodierna fängslande och allt är skrivet med fokus på att förmedla starka känslor.

Bandet Består av:
Alfred Bäckman – kontrabas
Johan Förnell – trummor
Pontus Fällman – gitarr
Ima Baeza Bilgin – piano
Elsa Olsson – sång
Linnea Jonsson – trumpet

– Musikhögskolan i Malmö –
ALLA FÅR MEDALJ skapar magi med lekfyllda melodier, svängiga grooves och melankoliska klanger. De berättar anekdoter fyllda med allt från krossade drömmar och evig saknad, till att gå på promenad med en jobbig hund och måsar som snor mat.

Bandet är en sammansättning av sju kreativa musiker med olika musikaliska bakgrunder, som nu har slagits ihop till en blytung enhet, där alla influenser och impulser får ta sin rättmätiga plats och skapa musik som får läppar att le, tårar att rinna och hjärtan att bulta.

Bandet Består av:
Iris Bergcrantz – sång
Johanna Jakobsson – altsaxofon
Ludvig Samuelsson – (lite alla möjliga)saxofon(er)
Johan Lundberg – elgitarr
Marie Buch Hoyer – piano
Otto Johansson – bas
Frank William Reis – trummor

Arrangör
Bullret Jazzklubb