fbpx
Inkonst

12/5
Club Fngrlckn: warmup edition

FNGRLCKN premiärar!

FNGRLCKN är ett intersektionell-feministiskt, musik och kulturfrämjande kollektiv baserat i Malmö bestående av etablerade producenter, sångare, musiker, rappare, grafiker, och djs. 

Denna kväll bjuder vi in till en exklusiv warmup inför vår releaseklubb där våra djs kommer spela det bästa inom soundcloud hiphop/ RnB / Fresh Funk / Italo disco!

• Djs •

-·=»‡«=·- GINA040 -·=»‡«=·-
Stilen är smooth, mixarna tighta, Gina040 43v3r, går inte att bajta!

I en mörk studio under nätternas sena timmar kan ni hitta Gina040 mitt i en prodd, kanske i klubben med micken i stadigt grepp, eller bakom dj-båset med mixar som eldar högtalare och river tak runt hela Europa som hens debutsingel och sommarplågan Dåliga Vibes

Gina040 har en omätbar hunger efter trånga dansgolv, beats med #moods, och pumpar queer-, rasifierad-, och kvinnofrontad musik som kallar ut och skakar om publikens inre, alternativa, Hip Hoppare.

-·=»‡«=·- DJ FALANGIE -·=»‡«=·-
DJ falangie ger er mixarna ni drömt om. Runt om på dansgolv och festivaler runt om i Sverige kan ni inte undgått ha sett henne när hon stilsäkert mixar den nyaste hiphopen med smooth RnB och egna beats.

DJ falangies mål är att lyfta fram de bästa kvinnliga och queera artisterna inom hiphop och RnB ni inte visste att ni älskade.

It’s gonna be lit!

-·=»‡«=·- XUNNI -·=»‡«=·-

XUNNI är Sveriges okrönta outfitdrottning, intergalaktiska superdiva och en tidlös klubbkid som levererat magi på Malmös dansgolv. Hon har rest genom epoker, universum och dimensioner för att hitta det bästa som funk och disco kan erbjuda.

Don’t stop ’til you get enough!

-·=»‡«=·–·=»‡«=·–·=»‡«=·–·=»‡«=·–·=»‡«=·-

FNGRLCKN är ett musikkollektiv med queera, rasifierade, normbrytande, ickebinära och tjejer.

Vi är en representativt grupp av och för den nya vågen av icke-akustiska musiker, konstnärer och Djs som utövar urban konst, som är underrepresenterade inom nöjesbranschen och som inte har någon fastställd rörelse att identifiera sig med.

Vi strävar efter att samla ihop dessa konstnärssjälar för att främja våran exponering inom främst nöjesbranschen och initiera en utbyteskultur där vi delar med oss av våra kunskaper och resurser via workshops, konferenser, och mötesträffar med andra aktiva kulturentrepenörer, artister och konstnärer.

Entré 100 kr (förköp för att slippa kö)
Ålder 20 år