fbpx
Inkonst

6/5
Crime City Disco 6 år: Ena Cosovic & Klövn

Det Berlinbaserade house/techno skivbolaget med Malmörötter firar 6 år

Det Berlinbaserade skivbolaget med Malmörötter, Crime City Disco, grundades vintern 2011 av en före detta Malmö-bo Tobias Gullberg. Nu ska det firas 6 år som label med grym fest på Inkonst. Med en lång rad av labelkvällar på klubbar både I Berlin och I Malmö bakom sig samt en naggande god vinylkatalog intar de nu Inkonst med dunder och brak! Från andra sidan sundet kommer en av Köpenhamns vassaste jockeys/Culture Box-residenten Ena Cosovic, och vi bjuder dessutom på ett live-set av lokala hjälten/Pommes94-medlemmen Klövn. De båda backas upp av bolags-bossen Tobias Gullberg. Mycket nöje!

Ena Cosovic

Hon är resident på Köpenhamnsinstitutionen Culture Box och driver sedan 2016 skivbolaget True Rotary Recordnings tillsammans med Joel Alter. Nu även högaktuell med en nygjord remix som hon producerat åt Alice Bas på Svedjebruk. Ett bekant ansikte I Malmö och en personlig favorit I crime city disco lägret!

Klövn
Har du varit på en av de fantastiska p94 festerna de senaste åren är chansen stor att du sett Klövn bakom sina många maskiner, antingen solo eller tillsammans med någon av sina kollegor. Vi är alla väldigt taggade på ett live-set som andas acid, techno och underjord!

Tobias Gullberg
Labelboss och resident Dj på Berlinklubben Salon zur Wilden Renate gör ett sällsynt hemmagig I Malmö, så passa på.

 

Arrangör
Crime City Disco

  • 6/5 2017
  • 23.00–03.00
  • 80:-
  • 18 år