Inkonst

28/6
Dance Safari – Fundraiser

Förhandsvisning och donationsinsamling

Välkommen till en förhandsvisning och insamlingsfest för föreställningen Danssafari! Kom för att se och fira resultaten av vårt arbete, upplev vad vi skapat i våra kreativa workshops och vad som hänt i projektet sedan det drog igång.

Danssafari är ett nytt, spännande projekt som för samman amatördansare med professionella aktörer. Tillsammans skapar de ett platsspecifikt dansverk som koreograferas av Nya Rörelsen tillsammans med deltagare från Konstkupan.

Den färdiga föreställningen kommer visas i en mängd olika utomhusmiljöer där publiken befinner sig på stort avstånd från dansarna, men med hjälp av kikare och en “danskarta” får leta upp verken och själva bestämma vilka delar man ser och inte. Ett slags “människo-skåding” i det offentliga rummet. Publiken uppmuntras också att ta med hörlurar och från sin egen mobil eller musikspelare välja vilken musik man vill lyssna på under föreställningens gång.

Danssafari skapar en brygga mellan nyanlända och etablerade svenskar och blir till en kreativ mötesplats som uppmuntrar sammanhållning och inkludering genom kreativt samarbete. Men för att ta projektet vidare behöver vi DITT stöd!

Därför anordnas det även en insamling i anslutning till arrangemanget.

All sponsring från 50kr och uppåt ger er en lott till vårt lotteri där man kan vinna fina priser, bland annat:
– Fotografiskt konstverk av AdeY
– Grafisk tavla av Peterthewowart
– Frukost för två på Malmö Arena Hotel
– Biljetter till föreställning JAMI District på Inkonst
– Manikyr.

Följ oss på en rolig resa, anslut dig till vårt community och häng med på Danssafari.

Under kvällen tar vi emot donationer genom Swish och kontanter. Om du inte kan vara med men ändå vill att donera nånting kan du ta kontakt med oss direkt på nyarorelsen@gmail.com

Finansierad av Region Skåne, Malmö Stad, Sommarlund, Sommarscen. Med extra stöd från Inkonst, Danscentrum Syd, Stenkrossen och Kultur I Lund.