fbpx
Inkonst

26/8
DEN HEMLIGA FESTEN (Stödfest för Folkets Skafferi)

När augustisommarsolen går ner skruvar vi upp volymen och bjuder in till sensommarens svettigaste och vackraste fest, där ett rytmiskt kärlekskaos av livebandoch DJs fyller Inkonsts båda dansgolv!

Åldergräns: Förköp: 18+ I dörren: 20+

Till tonerna av själfull reggae, skånsk ragga, het afrobeats, dansant dubstep och tekno, skakar vi tillsammans av oss världens tyngder och dansar för en bättre morgondag och mätta magar. Allt överskott denna kväll går till Malmös ideella matbank @folketsskafferi, som hämtar och delar ut svinnmat till över 200 behövande tre dagar i veckan året runt. Välkommen till en het augustinatt med tunga rytmer och dansant kaos!

★ STORA RUMMET ★

Live: Efia Abu & Drömbandet

Med djupa, jordiga rötter och himmelsk lovsång är Efia & Drömbandet Malmös klarast lysande stjärna på reggae- och soulhimmeln! Med hjälp av skönklingande melodier och medryckande rytmer för Efia fram sina berättelser om kärlek, hopp och inre transformation. Backad av det fenomenala Drömbandet, bjuder hon på autentisk och själfull reggae och soul på skånska.

Live: Sal Dibba/Ba Balance

Ba Balance är en ny, prisnominerad duo som består av den danske gitarristen Preben Carlsen och den gambianske slagverkaren Sal Dibba. De blandar smutsig ökenrock med rytmer från Central- och Västafrika och kryddar sitt groovy sound med influenser från psykedelisk rock och blues.

Live: Hemlig gäst

Med kärlek och skånsk raggamuffin som vapen mobiliserar den här hemlige kärlekskrigaren för revolt och kamp för en bättre värld. Kanske blir det också fler hemliga gäster på scen…

DJ: Frida Irave b2b King Skraam

När Malmös okrönta dancehalldrottning Frida Irave väljer musiken så förvänta dig inget annat än den bästa och senaste dancehall och afrobeats. Fyah pon di dancefloor!

King Skraam har turnerat med grupper som Mobb Deep och spelar världen över på Breakdance tävlingar. Med 40+ år i Hip Hop gamet är han även ett självklart kugghjul i Sveriges Klubb/Jam & DJ scen. Han kommer att lägga ett vinylset med Old School Latin/Afro-Funk/Breaks/Boombap/90’s R&B/Cuts & Classics.

NOS
Teknofonisk dansmusik för den inre rymden.

★ LILLA RUMMET ★

Heikki (All out Dubstep)

EKALIFF (Melt)

Sleepy Tooth Parker (Alleycat Anthem)