fbpx
Inkonst

4/9
EMOM Scania – Electronic Music Open Mic | FRI ENTRÉ

EMOM, eller Electronic Music Open Mic är en gräsrotsrörelse som startades i England 2017 av Martin Christie. Konceptet är enkelt; tanken är att tillhandahålla en plattform/scen för lokala elektronmusiker där de kan spela live. Eventet är öppet för alla oavsett stil på den elektroniska musiken som framförs; t.ex ambient, techno, experimentellt, house, synth. Fokus är på nybörjare i scenen.

Passa på att lämna hemstudion eller sovrummet en stund och kom för att ha en kul kväll med andra entusiaster, hobbymusiker och elektronmusik-älskare; detta event är för alla som vill prova på att spela live i en välkomnande, stödjande och motiverande miljö. Synthar, laptops, trummaskiner, grooveboxar, samplers, modulära synthar, gizmos och grunkor, allt är välkommet!

EMOM är inte bara en serie live events, det är även tänkt att kunna växa som ett community där deltagare och kreativa själar kan nätverka tillsammans.
Vi kommer snacka prylar, musik, produktionsteknik, vi kommer dela idéer och knyta kontakter. Alla är på plats för att ha kul och det finns inget rätt eller fel, ingen risk att misslyckas. Och vill du inte själv uppträda så är du lika välkommen för att titta, lyssna och umgås.

EMOM #2 4:e september

Vi siktar på att köra 8 artister med en max speltid på 15 minuter per artist samt ytterligare 15 minuters presentation inkl changeover till nästa artist. Eventet kommer även att streama live över YouTube för en internationell publik.

Är du/ni intresserade av att spela på EMOM så ta gärna kontakt med oss på kontakt@emom.se.

Observera att sista anmälningsdatum är söndagen den 28:e juli!

Skicka med en kort bio, samt ett par låtar i den stil som ni hade tänkt framföra. Musikexempel är enbart till för att vi ska kunna planera kvällens akter i ett trevligt flöde för alla. Vi gör alltså inga artistiska bedömningar utan ALLA får spela i mån av tid och utrymme. Notera dock att fokus är på elektronisk musik och kompositioner i dess huvudform.

Vi återkommer med slutgiltig line-up i början av augusti. Se till att följa oss så ni inte missar någon information.

Pga alkoholförsäljning måste vi sätta en åldersgräns på 18 år, vi tar dock inget inträde utan det är helt gratis för alla besökare.

EMOM görs i samarbete med INKONST och Elektrish Synthesizer Studio & Museum.
EMOM Scania: https://www.facebook.com/EMOM.Scania

Sponsor:
Elektrish: https://www.facebook.com/elektrish