fbpx
Inkonst

24/11
INSTÄLLT Skånes Ljudpark: Frej Larsson + Fridlyst + Klubbkören

Skånes Ljudpark återuppstår för en kväll på Inkonst, klubben som kickades under flera år av Jason Timbuktu Diakité, Johanna J-OL Olofsson och Ariel Gomar. Kvällen är en collab mellan Blannedans (J-OL och Sordez) och Frej Larsson, en artisterna som var resident på Skånes Ljudpark, både som MC och ihop med Maskinen.

Tillsammans med Young Earth Sauce och ett gäng sidekicks köttar Frej sina fetaste hits från solokarriären, Maskinen och Far & Son. Hiphopgruppen Fridlyst värmer upp för Frej och hiphop- och funkkören Klubbkören (styrd av Erik Hjärpe från Damn!) och kör ett gäng låtar ihop med Frej och solo.

LIVE kl 00.00: Frej Larsson + Young Earth Sauce + gäster
Förband kl 23.30: Fridlyst och Klubbkören
DJ:s från 01.00: Blannedans (J-OL och Sordez), Young Earth Sauce, Lille Åbo.

En hälsning från Frej:
Föreställ dig att du sjunker ner i en värd där all klagosång tystnar, där varje ton slår ann en sträng av välbehag och njutning. Föreställ dig nu Ebbas Busch Thor i en vild bukkake-scen med fyra masturberande partikollegor. Föreställ jesus-juice-shots i ett gurglande, färgsprakande inferno. Nu föreställer du dig att du står på dansgolvet med tusen personer som är precis som dig. Sökande efter den högsta formen av kulturell och hedonistisk njutning.
Ur högtalarna pumpar fantastisk musik som saknar referensramar. Ur högtalarna pumpar något som låter som all framtidens musik blandat med en typ av utomjordiskt upphetsande ton som Sverige förlorade under folkhemmet när folk började bli töntar. Det här är mer, det här är bättre. Ni förstår skillnaden mellan verk och person, konst och fantasi, humor och ”att bruka lite allvar nu förfan”. Vi är här tillsammans för att göra gränserna lika självklara och tydliga som en kinesisk språkresa. Ni är här för att låta er frestas av underhållning som Sverige aldrig skådat. Är Sverige redo för den här showen?

I showen Larsson Frestelse ska ni få en djup inblick i Frej Larssons sjuka fantasier. I ett parallellt universum där polyamorösitet och adoptioner av din nästes dotter är en laglig möjlighet står man med friheten att skapa. Att skapa förvirring. Det här är någonting som aldrig riktigt testats live inför en röjande publik förut men förbered er på den sjukaste showen ni någonsin har sett. Under den här turnén så skjuter jag ut adoptionsblanketter i t-shirtkanoner. Är du trött på dina riktiga föräldrar? Livin La vida Larsson är ett uppskattat alternativ.

HBTQ+ FREINDLY