fbpx
Inkonst

23–24/11
Improafton – Källan

Källan bjuder in till ännu en helt improviserad kväll. Vad ska hända? Ingen vet, allra minst aktörerna på scen. Låt Källan sätta guldkant på din tillvaro, vara grädden på ditt mos och inte minst – få dig att skratta, eller kanske gråta? Det får vi se när det barkar!

DATUM: 23–24/11
DÖRRAR: 18.00
PÅ SCEN: 19.00
SPRÅK: SVE
LÄNGD: 2 H INK PAUS

 

Utan förberedelser & manus, men med publikens hjälp, skapas scener & berättelser som aldrig kan ses igen. Varje kväll använder skådespelarna improvisationens tekniker & publikens förslag för att skapa scener ur intet, ackompanjerade av ensemblens pianist. I Källan är det humorn som är den härskande genren, så den som är rädd för att hamna i en tankeväckande & socialrealistisk improvisation om Vad En Hade Gjort I En Viss Situation behöver inte oroa sig! Sådant är strängt förbjudet bland Källans damer som hellre ballar ur & skapar komedi, varken mer eller mindre. 

BIO

Källan är en improvisationsensemble med skådespelare & pianist baserade i Malmö. Källan startades av Dilan och Moa och har sedan 2021 repeterat & spelat på Inkonst för fulla hus & försöker ständigt hitta nya sätt att skapa improviserad komedi. Medverkande aktörer varierar från gång till gång.

Foto: Helena Pataki