fbpx
Inkonst

28/2
Improafton – Källan

Allas våra favoriter sätter guldkant på tillvaron med skrattfest i improvisationsform. Vad ska hända under kvällen, undrar ni? Det vet ingen! Välkommen till en helt Improviserad kväll med Källan.

DATUM: 28/2
DÖRRAR: 18.00
PÅ SCEN: 19.00

SPRÅK: SVENSKA
SPELTID: 2 H INK PAUS

Utan förberedelser & manus, men med publikens hjälp, skapas scener & berättelser som aldrig kan ses igen. Varje kväll använder skådespelarna improvisationens tekniker & publikens förslag för att skapa scener ur intet, ackompanjerade av ensemblens pianist. I Källan är det humorn som är den härskande genren, så den som är rädd för att hamna i en tankeväckande & socialrealistisk improvisation om Vad En Hade Gjort I En Viss Situation behöver inte oroa sig! Sådant är strängt förbjudet bland Källans damer som hellre ballar ur & skapar komedi, varken mer eller mindre. 

Källan är en improvisationsensemble med skådespelare & pianist baserade i Malmö. Källan startades av Dilan och Moa och har sedan 2021 repeterat & spelat på Inkonst för fulla hus & försöker ständigt hitta nya sätt att skapa improviserad komedi. Medverkande aktörer varierar från gång till gång.

 Foto: Helena Pataki