fbpx
Inkonst

19/11
GREBNELLAW Take Over (In-Q)

En galen kväll inuti Grebnellaw’s rödvita universum

FictionalSubatomicBodiesInflatableMutableHybrids” Vernissage med DJ Shaya
17.00–20.00

“Transsy” – Black Box Performance
18.00 Gratis

“In-Q Take Over” med Grebnellaw crew, Butcherqueen, Leffe Crumlove aka Marathong, Ruccola Hängbjörk & Shaya. + Grebnellaw performers: Widianne X, Faryad Mortazavi, Vibha Kumra, Fay Khodaperest, Lauri Lohi.
20.00–23.00  18 år 80:-

Bar Night med Grebnellaw DJ crew.
22.30–02.00 18 år

Välkommen till en fantastisk kväll inuti Grebnellaw’s rödvita universum – fylld med subatomisk skönhet, futuristiskt sex och de största kostymerna i hela galaxen. Låtom oss fira början på ett skummande pandemonium och starten på en magnifik bubblig era där miljontals små Grebnellaw kommer att krypa ut från atomernas djup och orsaka spänning, förvirring och kaos.

Denna kväll kommer att ta formen av en Performance Art Happening och på menyn finns en participatorisk Grebnellaw konsert på stora scenen och uppträdanden av de levande legenderna Ruccola Hängbjörk, Leffe Crumlove aka Marathong, Butcher Queen, samt DJ:s och mycket mer!

Vi lovar 100% rekreativ energi och dans hela natten lång bortom newtonsk heteronormativ fysik, i en utopisk drömvärld av oändlig styrka och kontroll av kvant energi, materia och tidsmanipulation.
GREBNELLAW är en Stockholmsbaserad bildkonstnär, artist och musikproducent. Deras konstprojekt kretsar kring en skapandeberättelse och en samling porträtt som skildrar en ny befolkning med subatomärt ursprung. Via dessa fiktiva kroppar översätts element av vetenskap, klimatförändringar, identitet och kön till improviserade participatoriska konserter och till bildkonst. Grebnellaw är för närvarande en del av “Misschiefs”, en tvärvetenskaplig plattform för att främja ökad synlighet för kvinnor och transkonstnärer. År 2020 kurerade Grebnellaw konceptet “Sanitasia” som ett svar på de chockartade förändringarna som ägde rum under pandemin. Grebnellaw driver också Dragfestivalen Stockwig och organiserar happenings och utställningar. Grebnellaw har framfört sina konserter på allt från undergroundklubbar och gallerier till etablerade institutioner i Tokyo, Shanghai, Seoul, Paris och NYC.