Inkonst

19/11
In-Q

En queer scen i samarbete med Malmö Pride

In-Q är en nystartad queer scen för alternativ och experimentell musik, performance och andra konstformer på Inkonst i samarbete med Malmö Pride. Vi välkomnar alla slags konstuttryck till scenen och alla slags öppensinnade människor i publiken!

Den 19 november fyller vi Inkonst för första gången med queera artister på scenen, drinkar och godsaker i baren och en DJ som underhåller dig hela vägen genom performance, konserter, snack och skratt. Sen kör vi ungefär en gång i månaden.

Artisterna presenteras löpande så se till att hålla dig uppdaterad kring eventet.

In-Q är ett tryggt rum. Det betyder att du ska känna dig trygg i att kunna vara den du är och trygg i den gemenskap som skapas. Alla är välkomna, oavsett om du identifierar dig som HBTQIA+ eller som något annat. Inkonst och In-Q är en hatfri zon.

INKONST är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik och andra konstformer. Vi visar främst nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Vi brinner för konst som spränger gränser, utmanar och tar risker men som också är lekfull, underhållande och glädjespridande.

MALMÖ PRIDE är en årligt återkommande, kreativ, växande och kvalitativ folkfest vars syfte är att vara en naturlig del i Malmös utbud av återkommande arrangemang. Malmö Pride vill verka inkluderande, samhällsutvecklande och tillgängligt för att förmedla starka upplevelser och ge utrymme för radikala uttryck och tankar.

OPEN CALL
Vill du spela eller framträda med något på In-Q? Vi söker dig som identifierar dig som HBTQIA+ -person och är musiker, artist, DJ, visuell konstnär eller performancekonstnär för att ge några exempel. Vi har ett Open Call som är öppet fram till den 17 oktober. Läs mer och ansök här.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang.

  • 19/11 2020
  • 19.00–23.00
  • Fri entré
  • 18 år