Inkonst

13–14/11
Inkonst tror på ett kulturliv både före och efter jul!

Inkonst håller öppet för kulturarrangemang säsongen ut

Fram till vårt sista arrangemang 17 december anpassar vi oss och därför kan vissa konserter, föreställningar och andra kulturarrangemang börja något tidigare samma kväll. Håll dig uppdaterad på vår hemsida och på sociala medier om vilket klockslag som gäller. Vi fortsätter med att arrangera corona-anpassade kvällar för maximalt 50 personer. 
 
Ni känner säkert redan till att barer och restauranger måste stänga klockan 22 och därför ställer vi in våra DJ-kvällar i baren resten av året och fram till sista februari, men baren håller öppet vid konserter, scenkonst och andra arrangemang.
 
Men allt är inte anpassning! För oss på Inkonst är det viktigt att hålla dörrarna öppna för er och fortsätta erbjuda kulturupplevelser. Det är nu kulturen behövs mer än någonsin. Det är också viktigt att erbjuda konstnärer och kulturarbetare arbetstillfällen. Det hjälper till att säkra deras inkomst under ett tufft år. 
 
Vi hoppas vi ses på Inkonst, trots allt. Ni som letar er hit genom novembermörkret och pandemin är mycket välkomna. Det är för er skull vi håller ut och håller i.

  • 13–14/11 2020