fbpx
Inkonst

17/12
Inkonst klubb: Abyss m Ascorbite + residents

Technoklubb för de som trivs i mörkret.

Undergroundinstitution återvänder för en natt fylld med techno, dans och släckta ljus.

Mot djupet! Mot mörkret!
Abyss har under de senaste åren etablerat sig i Malmös underjord som ett kollektiv där en besatthet av kvalitet gjort att deras fester varit få men minnesvärda. Nu har dom hittat hem till Inkonst där allt fallit på plats. Rummet, ljudet och ljuset är som gjort för Abyss. Musiken vandrar mellan melodiös ambient tidigt på kvällen till benhård mangeltechno sent på natten.

Ingen energi kommer läggas på hype, överraskningar eller annat överflöd. Vi tillhandahåller infrastrukturen, ni tar med magin!

Ascorbite (Corseque Records)
Denna kväll tar vi hjälp av Ascorbite som gjort vågor i technovärden med sina två senaste släpp på Corseque Records. Hans produktioner är precis som hans djset – hårda men svängiga.

Gunnesbo (Fake recordings)
Med sitt unika sound som är lika hårt som det är skevt har Gunnesbo snabbt blivit ett hushållsnamn runt om i technosverige. Gunnesbo är lika hemma på festivaler som på svartklubbar (Gunnesbo har spelat på Off Radar, alla malmös underjordsfester och delat djbås Abdulla Rashim i Stockholm bland annat) och vi är säkra på att vi kommer få en rejäl omgång benhård techno.
Jennifer Dahlgren (Anomali)
Jennifer behöver ingen introduktion. De senaste åren har hon helg efter helg förankrat sig som en av Malmös hårdast arbetande och bästa DJs. Det finns nog ingen som inte har dansat till hennes klockrena DJ-set i en smutsig industrilokal någonstans i Malmö. Jennifer är för Malmös technoscen vad BMW är för tysk bilindustri.

Tomhet (Nordisk Samtidsmusik)
Tomhet har spelat skivor i Malmös under- och överjord i en sisådär 10 år. Han är besatt av TrakII/II med Basic channel och Synewave Records, men Tomhet är betydligt mer mångfacetterad än så. Hans imponerande musikaliska bredd har lagt grunden till hans förmåga att damma av just rätt technohit vid just rätt tillfälle.

https://soundcloud.com/markpalomaki/tomhetmix

Arrangör
Inkonst & Abyss