fbpx
Inkonst

1/10
Inkonst Klubb: Abyss med Gunnesbo, Jennifer Dahlgren & Tomhet

Abyss stiger upp från underjorden och arrangerar fest

Efter ett gäng legendariska klubbar på olika platser i undergroundmalmö (ingen av oss glömmer förra juldagen när de skapade ett episkt warehouserave med 800 underbara dansare) är de redo att återigen ta med er ner i djupet.

Som vanligt kommer vi lägga full fokus på det som är viktigt och skita i resten. Bra ljud, bra dansgolv, full bar med god dryck och givetvis fantastisk musik. Ingen energi kommer läggas på hype, överraskningar eller annat överflöd. Vi tillhandahåller infrastrukturen, ni tar med magin!

Gunnesbo (Fake recordings)
Med sitt unika sound som är lika hårt som det är skevt har Gunnesbo snabbt blivit ett hushållsnamn runt om i technosverige. Gunnesbo är lika hemma på festivaler som på svartklubbar (Gunnesbo har spelat på Off Radar, alla malmös underjordsfester och delat djbås Abdulla Rashim i Stockholm bland annat) och vi är säkra på att vi kommer få en rejäl omgång benhård techno.

Jennifer Dahlgren (Anomali)
Jennifer behöver ingen introduktion. De senaste åren har hon helg efter helg förankrat sig som en av Malmös hårdast arbetande och bästa DJs. Det finns nog ingen som inte har dansat till hennes klockrena DJ-set i en smutsig industrilokal någonstans i Malmö. Jennifer är för Malmös technoscen vad BMW är för tysk bilindustri.

Tomhet (Nordisk Samtidsmusik)
Tomhet har spelat skivor i Malmös under- och överjord i en sisådär 10 år. Han är besatt av TrakII/II med Basic channel och Synewave Records, men Tomhet är betydligt mer mångfasetterad än så. Hans imponerande musikaliska bredd har lagt grunden till hans förmåga att damma av just rätt technohit vid just rätt tillfälle.

https://soundcloud.com/markpalomaki/tomhetmix

Visuals
Anders Smolka

Arrangör
Inkonst