fbpx
Inkonst

14/10
Inkonst Klubb: Almaty (Tjejrejv), Solid Blake & Smokey (Apeiron Crew)

Knorrig acid, analog techno och djup house

Några av Danmarks bästa dj:s möter Malmös stolthet Almaty någonstans emellan knorrig acid, analog techno och djup house.

Vi gör det vi gör bäst – ordnar fest. Med vårt fantastiska djupa ljud och vår nya bar bjuder vi än en gång in till en brakfest i den elektroniska musikens sfär.

Almaty (Tjejrejv)
Almaty har gjort sig ett namn i både underjord och etablissemang med spelningar under tak, under jord och under bar himmel. Med sin eklektiska blandning av house, acid och electro får hon regelmässigt temperaturen på dansgolvet att stiga några grader och danshjärtan att pumpa lite snabbare.

https://soundcloud.com/almaty-alma/venusrisingjuly28

Solid Blake & Smokey (Apeiron Crew/Culture Box)
Apeiron Crew är tveklöst en av de viktigaste danska bidragen till den elektroniska musikscenen under de senaste åren. Apeiron är grekiska för ”det gränslösa” och gång på gång manifesterar kollektivets fyra musikpersonligheter detta faktum; med spelningar jorden runt, tillsammans och isär, men också i själva essensen av att spela kvalitativ dansmusik – att helt oproblematiskt kunna gå från näsblodstechno till halsduksvevar-italo. Vi har nöjet att få över 2/4 av detta oklanderliga danskollektiv i form av exil-Glasgowiten Solid Blake och hovedstadens stjerne Smokey.

https://soundcloud.com/solid_blake/solid-blake-general-purpose-mix

https://soundcloud.com/smokey_apeironcrew/i-know-what-u-did-last-night-emma

Visuals
Anders Smolka

Arrangör
Inkonst