fbpx
Inkonst

4/9
Inkonstbaren: DJ Marcelle

Basmusik blandas med frijazz blandas med dub blandas med samtida afrikansk dansmusik i en perkussiv masspsykos förpackad i en egensinnig, post-punkig estetik. Detta är eklekticism i sin renaste (och vackraste?) form.

Älskar du strömlinjeformad tech-house? Då kan du sluta läsa nu

Utrustad med tre skivspelare och omatchad teknisk finess tar Marcelle Van Hoof dansgolv i besittning världen över.
DJ Marcelle, eller Another Nice Mess är en levande legend – Discjockey, radiovärd och producent med kompromisslöst förakt mot allt vad genrer heter. Basmusik blandas med frijazz blandas med dub blandas med samtida afrikansk dansmusik i en perkussiv masspsykos förpackad i en egensinnig, post-punkig estetik. Detta är eklekticism i sin renaste (och vackraste?) form.

Hon är livstidsdömd resident DJ på den redan smått legendariska festivalen Nyege Nyege i Uganda. Som vår excellente förre copywriters uttryckte det inför Intonal 2019:  ”It’s really easier to describe what experiencing DJ Marcelle is NOT like”. Ni som minns, ni minns. 

Nu kommer Marcelle till… Inkonstbaren (!). Idén med denna lilla kväll är att få smygfira det vi iallafall hoppas komma skall lite senare i höst: en öppning av klubbscenen. Varmt välkomna att fira med oss!

https://soundcloud.com/marcelle/totally-wired-wire-total-mix

  • 4/9 2021
  • 21.00-01.00
  • Fri entré
  • 18