fbpx
Inkonst

12/8
Intonal Electronic Picnic

Elektroniskt återfall med Intonalgänget och vänner

Korg är faktiskt inte bara en japansk synthfabrikör utan även en form av fyrkantig behållare i vilken dryck och föda kan transporteras till platser för förtäring utanför Möllan. Vi som jobbar med den årliga Intonalfestivalen är alltid nyfikna på experimentell kultur och udda infall och den här sommaren tänkte vi alltså pröva fenomenet picknick. Vi ser det som en chans att komma ut och hänga med alla er som var på festivalen och utbyta skvaller om William Basinski och Anna Zaradny, men lika mycket att bjuda in er som inte kunde komma detta år att ändå få ta del av den fina Intonalgemenskapen.

Vi har förstått att de flesta väljer natursköna platser att ställa ner sin picknickkorg på, men vi tyckte att det räckte och blev över med gräs och träd efter att vi tog över Vattentornet i Pildammsparken under årets festival. Istället föll valet på utställningsplattformen Alta Art Space på Celciusgatan. Tänk spännande ny konst möter industriell lastkaj. Det tycker vi känns väldigt Intonal.

Precis som sig bör på en Intonalpicknick så kommer det vankas både grymma liveakter och DJs, och precis som eventen i Sankt Pauli Kyrka och ovan nämnda vattentorn så kommer det vara gratis att komma och njuta av musik och hygge. Ta med egen picknick bara, för våra tekniker är ännu inte på det klara med hur många haloumirullar från Jalla Jalla som får plats i en normalstor picknickkorg.

Bekräftade akter än så länge:

Skeppet

Malmö Nya Dronesällskap

Elena Smon Wolay

Five O Clock Traffic

Gadsillah

Golden Ivy, Elvira Varghans och Maja Li Härdelin pres. Syntestesi

Finn of Tomland

Sona

Almaty

Fler akter tillkommer, men ni ser ju redan nu vartåt det barkar. Rutiga dukar, engångsbestick och plastvinglas kommer snart bli bristvaror på samtliga affärer mellan Triangeln och Nobeltorget så passa på att införskaffa allt ni behöver till denna elektroniska backanal redan nu.

Arrangörer
Inkonst, Intonal Festival, Alta Artspace