Inkonst

20/4
Intonal Pre Party: Kristiina Männikkö & Kanyl

Techno och elektro.

Vi ruskar om kroppen inför Intonal med techno och elektro som doftar av nyinvigd läderpiska.

På uteserveringarna kring Möllevångstorget trängs åter horder av törstiga förskolevikarier med kulturentreprenörsdrömmar – endast numerärt överträffade av E. coli-bakterier. Den första generationen kickbikes har redan fiskats upp ur kanalen och igår såg vi en byggnadsarbetare sitta iklädd endast shorts och varselväst inne på Family Pub, läsandes Slavoj Žižek. Ni vet alla vad det innebär: Nu är det vår i Malmö! Och ni vet alla vad DET innebär: Snart är det Intonal!

Vi kommer givetvis fira denna glädjens högtid på sedvanligt Inkonstsätt: När uteserveringarna stänger och kylan smyger sig på så är det dags att gå in i det heta klubbmörkret och dansa och glömma både sig själv och världen utanför tills dagen gryr igen. Med oss på denna nattliga färd är:

Helsinki-esset Kristiina Männikkö. En riktig favorit från förra årets Intonal-efterfest på en plats vi inte talar högt om. Men vi vet att många som verkligen hade älskat hennes superdansanta palett av taggig electro och stilettklacks-techno missade hennes framträdande då. Nu får ni en ny chans. Och ni som var där kommer garanterat igen, det är vi säkra på! Vi flyger en av Nordens bästa DJs hit direkt från PØLAR Festival i Paris.

Inkonst egen Kanyl. Han hade förberett massa ghetto-tech för att värma upp inför Hieroglyphic Being men då Jamal Moss var tvungen att bli hemma i Chicago så snörar nu Kanyl på sig sina EBM-kängor och packar om skivväskan. No worries. Det finns att ta av om vi säger så. Numera bestämmer han mest vem som får gå före kön på våra klubbar men alla som varit på Ritual, Klubb Döden eller rört sig i Malmös svartklubbssväng vet att det är värt att komma i tid.