fbpx
Inkonst

29/10–2/11
Jag är tid, jag är rum – Kollaborativet

En upplevelsevandring i landskap där kroppen och rummet får hitta en egen rytm att andas tillsammans. Rum att utforska, röras vid, förundras av, förändras i och vibrera mot. Ett nära varande i ett förhöjt nu.

29/10 kl. 11:00/14:00
1/11 kl. 13:00/15:00
2/11 kl. 11:00/13:00
65kr
60 min
performance / interactive / sensory based
Doors 30 min prior the performance

Spelas även för skolor

Ljus, skuggor, speglingar, mjukt, hårt, skrovligt, kallt, varmt, tungt och luftigt i kroppens klanger. En upplevelsevandring i landskap där kroppen och rummet får hitta en egen rytm att andas tillsammans. Rum att utforska, röras vid, förundras av, förändras i och vibrera mot. Ett nära varande i ett förhöjt nu.

Jag är tid, jag är rum – En sinnlig upptäcktsresa, har arbetats fram utifrån en nära samarbetsprocess med barn och pedagoger på Korrebäckens specialförskola i Malmö hösten 2019. Uttrycket är taktilt, visuellt och auditivt, helt utan ord. För barn och vuxna i alla åldrar, med varierande språk och med olika förmågor.

Seminarium 20/10 kl. 18:00-19:30
Den 20e oktober hålls ett seminarium på Inkonst med Kollaborativet och Fanny Ambjörnsson. Maila annie@inkonst.com för att anmälan. Mer info om seminariet kommer på Inkonsts hemsida i september.

Kollaborativet är en scenkonstgrupp baserad i Malmö som arbetar i gränssnittet mellan dans, performance och bild- och installationskonst.

Ellen Spens (scenkonstnär), Marta Cicionesi (scenograf), Casper Wijlhuizen (ljussättare), Lisbeth Hagerman (dansare och koreograf), Chiara Pellizzer (kostym- och textilkonstnär), Erik Rask (ljuddesigner och grafisk formgivare)

Foto: Chiara Pellizzer / Marta Cicionesi
Grafik: Erik Rask
Filmtrailer: Casper Wijlhuizen

Svenska Postkodstiftelsen, Kulturrådet, Region Skåne och Crafoordska stiftelsen