fbpx
Inkonst

4/3
Jazz i Malmö: Zetterberg & Den Stora Frågan

Den Stora Frågan: "Are You Happy?", Skivsläpp!

Torbjörn Zetterberg, grammisnominerad kontrabasist, kompositör och bandledare är en svensk Mingus. En av landets mest personliga jazzmusiker som med känsla harmoniserar sina uppfinningsrika melodier och får denna sextett att låta som en hel orkester. Han trotsar mönster och konventioner och har en vidöppen attityd till musik.

Nu kommer Den Stora Frågans fjärde album ”Are You Happy?”. Följande eminenta och fantastiska musiker ingår i Torbjörn Zetterbergs Den Stora Frågan: Susana Santos Silva – trumpet & flygelhorn, Mats Äleklint – trombon, Jonas Kullhammar – saxofon, klarinett & flöjt, Jon Fält – trummor, Alberto Pinton ersätts på denna konsert av Per “TEXAS” Johansson – saxofon, klarinett & flöjt. Zetterberg har hunnit med en ansenlig produktioner på jazzscenerna och i skivstudion, både i eget namn och i en mängd samarbeten så som med Jonas Kullhammar och Mat Maneri mf.l. och har både grammisar och beställningsverk i bagaget. Räkna med en stimulerande nyupplevelse!
Pris: 150:-, medl. Jazz i Malmö: 100:-, Student: 70:-. Har du Inkonst-kortet så gäller det som medlemskort och du går för medlemspris på JiMs konserter på Inkonst

Arrangör
Jazz i Malmö