fbpx
Inkonst

21/11
Inställt | JiiJii: Release party med Barnfesten

Det nya albumet "Vara Här" firas med klubb och dans för de allra minsta

Äntligen kommer sångerna från JiiJii´s välmottagna föreställning VARA HÄR ut i världen! Kom och fira med oss!

Lördag 21 november blir det release-party för JiiJii,s nya album Vara Här. Festen hålls på Inkonst kl 14-15:30 och är ett samarbete med Johanna Olofsson och hennes Barnfesten, en klubb för barn mellan 4-9 år.

Sångerna har färdats över hav och kontinenter och blandar rytmer från Afrika med toner från saxofon, pianospel, tumpiano och starka röster i kör eller var för sig. Tillsammans skapar musiken ett svängigt hav som bjuder in alla till dans och lek kring teman om normer och livsfrågor, tillåtelsen att vara sig själv, vara trygg i det, och att få vara annorlunda. JiiJii är ett sammansvetsat band med etablerade musiker.

JiiJii består av:
Kirsti ØibakkenPedersen- piano och sång
Salieu Dibba- slagverk och sång
Sofi Hellborg- saxofon, tumpiano och sång

DJ Johanna Olofssons klubb Barnfesten är en klubb där dansmusik från hela världen och artister som Timbuktu, Jojje Wadenius och Angelique Kidjo har en given plats. Johanna Olofsson, är musikjournalist och dj/klubbarrangör sen mitten av 90-talet och hjärnan bakom bland annat hiphop-baserade Klubbkören, Skånes Ljudpark och otaliga klubbar i Stockholm, Malmö, Lund och Göteborg.