fbpx
Inkonst

25/12
Juldagsklubb

Norsk kaosdisco, dansk djuphouse samt breaks & beats från Malmösödern. Juldagen är räddad!

En del jultraditioner går flera generationer tillbaka. Grisfötter. Skilsmässohot. Syskon som tror att en almanacka innehållandes säsongsbetonade bilder på deras håglösa barn räknas som en ”julklapp”.

Andra traditioner är betydligt modernare. För några år sedan bestämde sig Inkonstfamiljen att det måste finnas ett vettigt ställe att gå till på denna heliga festdag då vi högtidlighåller Jungfru Marias färska underlivsstygn. Sagt och gjort slog vi upp våra portar på Bergsgatan för såväl internationella polstjärnor nedfallna från den internationella klubbhimlen som Malmöiter med grav dansabstinens. I år blir inget undantag.

DJ Fett Burger (Sex Tags Ufo/Freakout Cult)
Ohotad nordisk mästare i att vräka ut quirky housemusik och svettiga discobreaks på dansgolv runtom i världen. Om du ser en vän stå still när DJ Fett Burger spelar så ring genast 112. Det rör sig med all säkerhet om en stroke.

C.K (2 Bit Crew/PRS)
Modern deep house är mycket sällan varken djup eller house, och nästan aldrig bådadera. C.K är ett lysande undantag från Regelbau-kollektivet från Århus. Storartad, rökmaskinsdisig dansmusik för både själ och fotvalv.

Josefine Hellström (Alleycat Anthem/Döden)
Alla vet vid det här laget att Josefine Hellström är en av regionens främsta DJs. Hon saknar motstycke när det kommer till förmågan att dela ut såväl mjuka som hårda klappar. Eller claps, som vi säger i branschen. Och så meddelar hennes management att de kommer stämma oss om vi inte aviserar att hon är Kräfta.

So&Such feat. Mod Sens (live)
När det kommer till splitternya beats, maxade subwoofers och allsköns London-dimma så regerar So&Such i Malmö. På Juldagen tar de över Lilla golvet tillsammans med Mod Sens som bjuder på ett nytt liveset, någonstans mellan Burial och Värnhemstorget.