fbpx
Inkonst

28/3
”Just nu och för alltid”

En sann berättelse om kärlek utanför ramarna

Drömprinsen hade adhd, asperger och schizofreni. En sann berättelse om kärlek utanför ramarna med malmöbandet Eve’n’Us. 

Scenföreställningen Just nu och för alltid är ett samarbete mellan Kerstin Weman Thornell, frilansjournalist och författare, Eve’n’Us, malmöband med rötterna i funk, jazz och gospel, och EvaMärta Granqvist, projektledare för fotoprojektet Vill du gifta dig med mig.

Genom ord, musik och bilder förmedlas berättelsen om Daniel och EvaMärta Granqvist – en fantastisk kärlekshistoria mellan två människor, som rymmer såväl glädje som dramatik och sorg. Under den 45 minuter långa föreställningen varvas korta stycken ur boken med specialskriven musik som sätter färg på berättelsen. Publiken får också ta del av fotografier som väcker frågorna: Hur bemöter vi människor som inte riktigt passar in i de gängse ramarna? Hur behandlar vi personer med olika typer av psykiska funktionsnedsättningar? Vad menar vi, egentligen, med alla människors lika värde?

Malmö Litteraturfestival är en organisk stadsfestival. Festivalen är öppen för alla och skapas av de arrangörer som vill vara med och göra arrangemang under dagarna. Årets tema är Utanförskap. Välkomna till en nyskapande festival!

Arrangör
Kerstin Weman Thornell, Eve’n’Us, EvaMärta Granqvist, Inkonst i samarbete med ABF Malmö.

  • 28/3 2017
  • 19.30
  • Gratis