fbpx
Inkonst

24/11
Karin Park (live)

Modig och uttrycksfull popmusik.

Med en ojämförlig drivkraft utforskar hon dolda vrår av popmusiken och förvandlar dem till melodiska smycken.

Den norsk/svenska låtskrivaren Karin Park tar dig på en virvelvindsrea av synthpophistorier. Med en ojämförlig drivkraft utforskar hon dolda vrår av popmusiken och förvandlar dem till melodiska smycken. På scenen levererar hon en nästan magisk utstrålning. Hon är modig, uttrycksfull och har en röst som kan fånga och behålla publikens uppmärksamhet från början till slut.

Hon fick sitt genombrott 2003 med debutalbumet Superworldunknown och vann året efter priset för ”Årets Nye Navn” vid den norska Larmgalan. Förutom att skriva och producera sin egen musik har Park också producerat andra samt har spelat i den populära musikalen Les Misérables i Norge.

Sedan debuten har Karin Park släppt tre album och har succesivt gått mot en mer elektronisk ljudbild. Den senaste singeln “Blue Roses” är föregångaren till en kommande ep och med dess råhet visar Park ännu en annan fasett av sin stora talang.

Support: RO-E

Triphop/electro-singer-songwriter RO-E från Bilbao/Spanien släppte i fjol två EPs via Cherish Label: TASTY och ITCH. Hon har turnerat flitigt, från Barcelona till New York och jobbar nu med sitt debutalbum.