fbpx
Inkonst

30/10
Framflyttat – Kess Kill x Kalabalik: Linea Aspera

Det kanske mest träffsäkra samtida bandet inom wave/synt äntligen återförenat

Linea Aspera har tyvärr blivit tvungna att ställa in konserten på Inkonst ytterligare en gång pga brittiska restriktioner, men vi hoppas på att få ett nytt datum i vår.
Har du biljett så behåller du den till kommande konsert och din plats är säkrad, du blir underrättad så fort ett nytt datum är satt.
Vill du få en återbetalning så kontaktar du Tickster nästa vecka så hjälper dem dig.
För er som ändå är törstiga på synthmusik och öl kommer Kess Kill och Kalabalik hålla hov i baren med fri entré, 30/10, 21.00-01.00.
Vi återkommer med mer information snart.
Vi ber om ursäkt för det här och hoppas att ni har förståelse för situationen.

///

Bodysveriges fanbärare nr 1 – Kess Kill slår ihop påsen med Syntfestivalsveriges dito – Kalabalik, och presenterar det kanske mest träffsäkra samtida bandet inom wave/synt.
Det engelska bandet som släppte ett “all killer no filler” album på Dark Entries 2012 och sedan upplöstes, har återförenats och släpper nytt album med tillhörande turné.
De har dock ej legat på latsidan däremellan, sångerskan Alison Lewis är medlem i flertalet band och har många soloprojekt under diverse alias, samt driver det benhårda skivbolaget Fleisch som varit stilbildande inom senaste årens EBM-influerade klubbmusik både i och bortom Berlin.

Eftersom biljetterna sålde slut på en eftermiddag lyckades vi övertyga bandet att göra en extrakonsert samma kväll, biljettsläpp 2 ute nu så skynda fynda höstens synt-injektion