Inkonst

8/12
Kiloton & Maraton pres. Varhat (FR) + Hyggeman

Kiloton extra alles! yoyaku:s stolthet Varhat samt Stockholms-labeln Maraton i stora rummet, och Petit Canard med crew i foajén.

Per Hammar och Kajsa Lindström går all in och flyger upp Varhat från Paris samtidigt som de krokar upp med Stockholms-labeln Maraton för att fira releasen av MRT001. I foajén har de bjudit in stans mesta Hyggeman, Petit Canard, som tar med sig Alice Bas och Paloma. No holding back!

Med en rad uppmärksammade releaser i ryggen har Varhat på kort tid blivit ett av de mest intressanta namnen på den franska scenen. Han har även en central roll i skivbutiken, dj-agenturen och distributions-hubben yoyaku, som genom hyllade instore sessions i butiken i östra Paris, representation av bland andra Cabanne, Janeret och Zendid, och etiketterna YYY series, Hostom och YOY blivit en av Europas främsta aktörer inom house och minimal.

Utöver det firar vi Maratons kommande första 12-tums release. På MRT001 hittar vi två tracks av Per Hammar och Edvin Wikner samt en helsidesremix av ingen mindre än Ion Ludwig. För dem som vill haffa ett ex kommer ett exklusivt antal finnas till försäljning under kvällen.

Stora rummet

Varhat (YYY, yoyaku / FR)

 

Martin Malmliden (Maraton)

 Per Hammar (Kiloton / Dirty Hands)

 

Edvin Wikner (Maraton)

 

Kajsa Lindström (Kiloton)

 

Lilla Scenen

Petit Canard (Hyggeman)

 

Alice Bas (Svedjebruk)

 

Paloma (DK)

OBS! Är du mellan yngre än 20 år gäller förköpsbiljett för att komma in.

Arrangör
Kiloton