Inkonst

18/2
Klubb Abyss: Johanna Knutsson

Technoklassikern Abyss fortsätter sin resa ovan jord.

Johanna Knutsson kommer hit från Berlin och spelar musik. Hela Malmö dansar.

Abyss fortsätter sin resa i ovan jord. Från de smutsigaste källarna genom alla möjliga mer eller mindre kalla/mörka/trånga lokaler har vi hittat hem hos Inkonst. I vår blir det tre klubbkvällar där vi bjuder in några av våra bästa vänner och favoritDJs för att ge Malmö långa nätter fyllda av dans, mörker och techno.

Johanna Knutsson (Zodiac 44/Klasse)
Först ut är Malmös hjälte i exil, Johanna Knutsson som producerar egen själfull tech-house, driver eget och gemensamma skivbolag och DJ:ar titt som tätt lite varstans i Berlin, Sverige och resten av världen. När hon snurrar skivor så blir det mestadels vinyl. Johannas mixar syr samman house och techno, vinterkyla och sommarvärme, melankoli och eufori i suggestiva, men subtila kraftpaket.
Gunnesbo (Fake recordings)
Med sitt unika sound som är lika hårt som det är skevt har Gunnesbo snabbt blivit ett hushållsnamn runt om i technosverige. Gunnesbo är lika hemma på festivaler som på svartklubbar (Gunnesbo har spelat på Off Radar, alla malmös underjordsfester och delat djbås Abdulla Rashim i Stockholm bland annat) och vi är säkra på att vi kommer få en rejäl omgång benhård techno.
Jennifer Dahlgren (Anomali)
Jennifer behöver ingen introduktion. De senaste åren har hon helg efter helg förankrat sig som en av Malmös hårdast arbetande och bästa DJs. Det finns nog ingen som inte har dansat till hennes klockrena DJ-set i en smutsig industrilokal någonstans i Malmö. Jennifer är för Malmös technoscen vad BMW är för tysk bilindustri.

Tomhet (Nordisk Samtidsmusik)
Tomhet har spelat skivor i Malmös under- och överjord i en sisådär 10 år. Han är besatt av TrakII/II med Basic Channel och Synewave Records, men Tomhet är betydligt mer mångfacetterad än så. Hans imponerande musikaliska bredd har lagt grunden till hans förmåga att damma av just rätt technohit vid just rätt tillfälle.

https://soundcloud.com/markpalomaki/tomhetmix

Arrangör
Abyss