fbpx
Inkonst

13/5
Klubb Abyss: Rivet

Malmös tyngsta technoklubb

Rivet är en av världens bästa DJs. Vi är överlyckliga att få dansa in sommaren med honom på vår säsongsavslutning.

Abyss fortsätter sin resa i ovan jord. Från de smutsigaste källarna genom alla möjliga mer eller mindre kalla/mörka/trånga lokaler har vi hittat hem hos Inkonst. I vår blir det tre klubbkvällar där vi bjuder in några av våra bästa vänner och favoritDJs för att ge Malmö långa nätter fyllda av dans, mörker och techno.

Rivet (Kess Kill, Kontra, Skudge etc.)
Mika Hallbäck har glömt mer om techno än de flesta av oss någonsin kommer veta. Han har spelat över hela världen och är veteran på klubbar som Berghain och festivaler som Dekmantel. På senare tid han han ägnat sin energi åt skivbolaget Kess Kill som släpper smutsig ebm/wave/prototechno/synth/whatever. Dessutom är han en av krafterna bakom Sound + Matter som ständigt pushar samtida experimentell musik.

Rivet är dock först och främst en DJ. Kanske den bästa DJn du någonsin dansat till. Ni som varit på en fest där Rivet spelar vet vad som gäller. Ni som inte varit på en malmökväll med Rivet – vänta er något utöver det vanliga!

Gunnesbo (Fake recordings)
Med sitt unika sound som är lika hårt som det är skevt har Gunnesbo snabbt blivit ett hushållsnamn runt om i technosverige. Gunnesbo är lika hemma på festivaler som på svartklubbar (Gunnesbo har spelat på Off Radar, alla malmös underjordsfester och delat djbås Abdulla Rashim i Stockholm bland annat) och vi är säkra på att vi kommer få en rejäl omgång benhård techno.

Jennifer Dahlgren (Anomali)
Jennifer behöver ingen introduktion. De senaste åren har hon helg efter helg förankrat sig som en av Malmös hårdast arbetande och bästa DJs. Det finns nog ingen som inte har dansat till hennes klockrena DJ-set i en smutsig industrilokal någonstans i Malmö. Jennifer är för Malmös technoscen vad BMW är för tysk bilindustri.

Tomhet (Nordisk Samtidsmusik)
Tomhet har spelat skivor i Malmös under- och överjord i en sisådär 10 år. Han är besatt av TrakII/II med Basic Channel och Synewave Records, men Tomhet är betydligt mer mångfacetterad än så. Hans imponerande musikaliska bredd har lagt grunden till hans förmåga att damma av just rätt technohit vid just rätt tillfälle.https://soundcloud.com/markpalomaki/tomhetmix

Arrangör
Abyss

  • 13/5 2017
  • 22.00–03.00
  • 100:- gratis innan 23
  • 18 år