fbpx
Inkonst

25/3
Klubb Abyss: Walldén & Nyström (Off Radar)

Abyss bjuder in Stockholms underjord + residents

Abyss fortsätter i vanlig ordning och bjuder denna gång in huvudstadens techno-leverantörer, Walldén & Nyström. Ni kan förvänta er ett mörkt dansgolv med pumpande techno i högsta klass, allt i sann Abyss-anda. 

Walldén & Nyström (Off Radar)
De har de senaste åren spelat på och kurerat det mesta och det bästa i underground-Stockholm. Lalalands-serien, Uranus och festivalen Off Radar är bara några av koncepten de ligger bakom. 
När det är deras tur att stå bakom spelarna är det med ledorden spretigt, resigt och kul.

Gunnesbo (Fake recordings)
Med sitt unika sound som är lika hårt som det är skevt har Gunnesbo snabbt blivit ett hushållsnamn runt om i technosverige. Gunnesbo är lika hemma på festivaler som på svartklubbar (Gunnesbo har spelat på Off Radar, alla malmös underjordsfester och delat djbås Abdulla Rashim i Stockholm bland annat) och vi är säkra på att vi kommer få en rejäl omgång benhård techno.
Jennifer Dahlgren (Anomali)
Jennifer behöver ingen introduktion. De senaste åren har hon helg efter helg förankrat sig som en av Malmös hårdast arbetande och bästa DJs. Det finns nog ingen som inte har dansat till hennes klockrena DJ-set i en smutsig industrilokal någonstans i Malmö. Jennifer är för Malmös technoscen vad BMW är för tysk bilindustri.

Tomhet (Nordisk Samtidsmusik)
Tomhet har spelat skivor i Malmös under- och överjord i en sisådär 10 år. Han är besatt av TrakII/II med Basic Channel och Synewave Records, men Tomhet är betydligt mer mångfacetterad än så. Hans imponerande musikaliska bredd har lagt grunden till hans förmåga att damma av just rätt technohit vid just rätt tillfälle.

https://soundcloud.com/markpalomaki/tomhetmix

Arrangör
Abyss