fbpx
Inkonst

9/12
Klubb Döden: Abdulla Rashim, Kanyl + Tomhet

Ambulerade klubb med fokus på kvalitetstechno.

Efter ett långt uppehåll återvänder klubb Döden till Inkonst. Denna gång har vi bokat grundaren av Northern Electronics, Abdulla Rashim, som bjuder på mörk, hypnotisk techno.

Abdulla Rashim
Med ett sjukt releaseschema och oräkneliga spelningar över hela världen har Abdulla Rashim och Northern Electronics de senaste fem åren växt till en av technoscenens viktigaste fanbärare. Med p3guld-nominering, spelningar på alla ”viktiga” klubbar i världen kommer Abdulla tillbaka till Malmö för att spela på stans bästa ljud, för stans bästa dansgolv. Vänta er en livespelning med analog techno som är full av atmosfär och mörker.

Kanyl har rört sig i Malmös underjord i femton år, alltid med dans i fokus oavsett vilken sida av båset han jobbat på. Ordsmed för legendariska Kontra-Musik, medlem i värstingtechnokollektivet Ritual och återkommande DJ på Culture Box, Abyss och de där klubbarna på Industrigatan som pappa varnade dig för.

Tomhet är en tredjedel av Malmös mest otippade och lyckade technosammansvärjning Abyss. En klubb som skiter i allt utom dansen och musiken. Med regelbundna spelningar i Skånes över och underjord sedan 2004 har han en ganska stor skivsamling som han tycker om att missbruka för att framkalla dans.
https://soundcloud.com/markpalomaki/tomhetmix

Arrangör
Klubb Döden

  • 9/12 2016
  • 22.00–03.00
  • 120:- gratis innan 23.00
  • 18 år