Inkonst

21/1
Klubb Döden: Varg, Almaty, Tomhet

Technoklubb med legendarisk liveakt

Tiotalets största technopersonlighet spelar live. Almaty och Tomhet spelar skivor.

För ungefär ett år sedan flyttade Döden in på Inkonst för första gången efter sin enkla början som en medlemsklubb. Baren sålde folköl, vi var tvungna att stänga klockan 2 och brandlarmet gick. Trots detta var Vargs livespelning legendarisk. För att fira att Döden finns kvar, att Inkonst kommit igång på riktigt med sin klubbscen och för att det är så jävla roligt med Varg har vi bjudit in Skellefteås största rockstjärna igen!

Varg (Northern Electronics)
Sen han var i Malmö sist har Varg, bland annat, hunnit med ungefär 934 nya skivor, ett par tre världsturnéer, att starta punkband med Yung Lean och bli samplad av Partynextdoor. Varg är technofenomenet som fortsätter att förvåna och förbluffa publiken. Hans discogs-sida vittnar om en sjuk produktivitet och en fullständig apati för genre och stilgränser. Hans livegig däremot visar att han är mästare på att få publiken att dansa.
Almaty (Tjejrejv)
Ur sin digra samling av potent elektronisk musik skapar Almaty sets med driv och dynamik som rör sig ledigt mellan smattrande techno, knarrande acidslingor och euforiska raveguldkorn.

https://soundcloud.com/almaty-alma/venusrisingjuly28

Tomhet (Nordisk Samtidsmusik)
Tomhet har spelat skivor i Malmös under- och överjord i en sisådär 10 år. Han är besatt av TrakII/II med Basic Channel och Synewave Records, men Tomhet är betydligt mer mångfacetterad än så. Hans imponerande musikaliska bredd har lagt grunden till hans förmåga att damma av just rätt technohit vid just rätt tillfälle.

https://soundcloud.com/markpalomaki/tomhetmix

Arrangör
Klubb Döden

  • 21/1 2017
  • 22.00–03.00
  • 120:- Inget förköp
  • 18 år