fbpx
Inkonst

7/4
Klubb Instigate: Twin Pigs + Lawgiver

Naken och rå hardcore

Twin Pigs
Twin Pigs är ett nytt fantastiskt band från Stockholm som snabbt gjort sig kända för råa spelningar. Medlemmar från Tiger Bell, Gamla Pengar, Besserbitch, Grizzly Twister, etc… Naket och rått, snabb hardcore, med synt istället för bas. Rev sönder Musikhjälpen 2016 med sitt framträdande och blev nominerade till bästa rock/metal i P3 GULD 2016.

Lyssna på när Twin Pigs var med i Musikguiden i P3 i höstasLawgiver
Lawgiver är Malmös nya cross-over hjältar med Patricia från Beyond Pink och Slöa Knivar i spetsen utmanar publiken med råa brutala låtar och en sällsynt ljudbild i dagens punkscen. Utöver Patricia ser vi medlemmar från Atlas Losing Grip, Svart Städhjälp, Terrible Feelings, etc.. Debutplattan släpps i mars på BDHW Records.
DJ: Smackbiff & Stojan

Klubb Instigate är en klubb som fokuserar på punkspelningar i Malmö. Tidigare har vi släppt musik av lokala akter men kommer nu fokusera på liveevent, i första hand i samarbete med Inkonst som har perfekt storlek och grymt ljud. Klubb Instigate är tänkt att återkomma en gång i månaden. Åldersgränsen är 13 (och inte 18) eftersom vi själva minns hur orättvist det kändes att vara under 18 men ändå vilja se sitt favoritband.

Arrangörer
Klubb Instigate & Inkonst