fbpx
Inkonst

14/4
Klubb OAS: Jamie Tiller

Euforisk fest som tänjer på gränserna för klubbmusik

På Långfredagen återvänder OAS med en uppföljare på höstens euforiska fest. Även denna gång med oerhörda visuals och medryckande musik. Brittiska Jamie Tiller lovar att tillsammans med danska VJ:n LIO KILA inte lämna någon dalspuls oberörd! I hopp om att skynda på Malmövåren bjuder OAS än en gång in till en oförglömlig och varm klubbafton, då salarna hos Inkonst transformeras för en förgylld upplevelse.

Jamie Tiller (Music from Memory/UK) är en erkänd skivgrävare och DJ, samt en av grundarna bakom briljanta reissue-labeln ’Music from Memory’, som med fokus på det obskyra inom ambient, synthpop och boogie, släpper nyutgåvor av ofta tidigare helt okända alster. Liknande tongångar återfinns även i Jamies DJ-sets, fyllda av outforskade och svårfångade dansanta pärlor, som tänjer på gränserna för klubbmusik.

LIO KILA (VJ) är en visual artist som arbetar med det sinnliga universa och abstrakta former, men också med det mer tillgängliga och texturala. Med en förståelse för musik och den audiovisuella växelverkan drar hon dig in i sitt universum.

OAS husDJs Jonte Prippz & Soul-Erik bjuder på sällsynta svängiga skatter från hela världen.

OAS baserar sin existens i en önskan att berika Malmös nattliv mer värme, variation och kärlek. Genom det oväntade och fantastiska skapas miljön där ingen danspuls lämnas orörd. Atmosfären kommer att fyllas av medryckande musik som utgörs av ett brett spektrum musik från hela världen. Klubbens konstnärliga ledare Jenny Grönvall, Erik Schliemann och Jonatan Bergsman hälsar er varmt välkomna till OAS!

https://soundcloud.com/oasmalmo

Arrangör
OAS (Jenny Grönvall, Jonatan Bergsman, Erik Schliemann)