fbpx
Inkonst

24/3
Kontra-Musik 50 Celebration PARTY

Malmös elektroniska musikhjärta bankar vidare

Kontra-Musik firar sitt 50:e släpp med en efterlängtad most wanted-uppställning.

LINEUP:
Wa Wu We (aka Sebastian Mullaert) live
TM404 live
Ulf Eriksson
+ much much more

DEKO: Mikmo & Hellan

Att skriva en informativ text om en klubbnatt med Kontra-Musik på Inkonst är som att skriva en varningstext till en eldkastare. Alla vet redan att det kommer bli jävligt hett. Men den här kvällen har en extra krydda:

Med Mokiras splitter nya album Chill Out kommer nämligen Kontra-Musik upp i 50 släpp i den reguljära katalogen. En respektabel siffra efter tolv år i en tuff bransch. Ulf Eriksson och hans Kontra-Musik har förändrat bilden av svensk elektronisk musik i internationella ögon. Alla visste att vi kunde nicka sammanbitet till Drumcode, men Kontra-Musik visade att det fanns romans i våra hjärtan och intrikat sväng i våra höfter också.

Kanske har våra gäster Andreas Tilliander och Sebastian Mullaert varit de mest tongivande i Kontra-Musiks utgivning och utveckling de senaste åren. Ulf och Sebastians live/DJ-hybrid set tog dem inte bara jorden runt utan resulterade också i The Dance, bolagets 40:e släpp. Som TM404 har Andreas Tilliander bland annat släppt två helt sagolika acid-album på Kontra-Musik, det senaste såklart släpp nummer 44. Och på katalognumret efter hittar vi Sebastian igen under sitt Wa Wu We – alias med mäktiga tolvan Travellers.

Nu firar vi bolagets långa historia på hemmascenen Inkonst. Öppet till 05!

https://soundcloud.com/kontramusik/sets/km050-mokira-chill-out-preview

Arrangör
Inkonst