fbpx
Inkonst

27/9
Kontra-Musik: Haruka (JP) + Josefine Hellström

Högklassig japansk techno

På den officiella efterfesten till Jeff Mills och Tony Allen bjuds det på högklassig japansk techno och sällsamma elektroniska tongångar från landet mellan Frihamnsviadukten och stjärnorna.

Efter att Mills och Allen gästat Malmö Live så är det alltså dags för två ”local aces” att inta klubben på Inkonst. Det som skiljer dem åt är geografi: Haruka är en lokal favorit i Tokyo medan samtliga av Öresundsregionens klubbokare har Josefine Hellström på speed dial. 

Haruka har dock börjat få tillbörlig uppskattning även utanför klubbar som Unit, Contact, Dommune på hemmaplan. Inte minst så har han blivit en viktig del av japanska stjärnan DJ Nobu’s Future Terror-nätverk och börjat dyka upp på klubbar som Oval Space i London och Herrensauna i Berlin. Klassisk japansk techno präglat av futurism och experimentlusta. Vad kan passa bättre efter Jeff Mills?  

Vi kör en speciell kombobiljett för både Haruka och Tin Man på lördagen – 170 pix för båda! Köp biljett här

Josefine Hellström från Alleycat Anthem-gänget har spenderat väldigt mycket tid i studion på sistone, både själv och med den danska vapendragaren Ena Cosovic. Det är spännande saker på gång och kanske bjuds det på en och annan exklusiv förhandslyssning när Josefine ställer sig bakom båset. Resten vet ni redan: melodisk techno, smarta breakbeats och bångstyriga basar från en av Sveriges bästa DJs. Malmö alltså. Ibland är det ändå rätt nice här. 

Arrangör
Inkonst och Kontra-Musik