fbpx
Inkonst

7–8/11
Inställt – Kontra-musik presenterar: Circle of Live

En organisk liveupplevelse med separat workshop, signerat Sebastian Mullaert

Konserten och workshopen med Circle of Live är tyvärr inställda pga rådande restriktioner i Tyskland som gör att Rødhåd inte kan närvara.
Har du biljett kommer du att få dina pengar tillbaka direkt av Tickster när de handlagt ärendet, dock kan detta ta upp emot tre veckor då de är hårt belastade just nu.
Vi beklagar detta och hoppas att du har förstående för situationen. Har du frågor är du såklart välkommen att höra av dig.

///

Från Sebastian Mullaerts musikaliska sinne kommer ett levande och organiskt elektroniskt musikkoncept som går i spontanitens och improvisationens tecken. Det är en ständigt växande uppställning av orädda samtida producenter, och den här gången med Rødhåd och Andreas Tilliander.

Mullaert, Malmös egen favoritson, är en respekterad artist både solo och när han var ena hälften av Minilogue. Han slår här samman med en av Sveriges mest mångsidiga och respekterade producent Tilliander, tillsammans med tyska technoscenens mest spännande namn för en konsert, och upplevelse, som förmodligen aldrig kommer upprepas igen.

Trion kommer också att genomföra en workshop dagen efter, där de delar med sig av sina hemligheter om hur de samarbetar i produktion. En helgbiljett för båda evenemangen är tillgänglig.

På plats kommer det även visas en utställning av Boeljas vackra posters som varit cover art till konserter i olika delar av världen under ett flertal år.

Biljett till konsert lördag 7/11
Biljett till workshop söndag 8/11

Biljett till hela helgen hittas i länkarna ovan.

Circle of Live
Sebastian Mullaert

Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang.