fbpx
Inkonst

10/12
Inställt | Ljudkonstbar med Linus Schrab

För tredje ljudkonstbaren har vi flugit in Arlövs obestridda mästare på ljudlandskap

På grund av de nya strängare restriktionerna och den ökade smittspridningen ställs tyvärr detta arrangemang in. Vi är såklart ledsna för detta men hoppas att ni förstår.

///

Linus är kanske mest känd som ena halvan av Thet Liturgiske Owäsendet, men har betydligt fler patchkablar på lyran än så. Förutom sitt alias VICIM och diverse artistkonstellationer driver han också Sveriges kanske vackraste tape label – Purlieu.
Själv har han släppt på bolag såsom Opal Tapes, Lobster och Low Point. Precis innan ljudkonstbaren kommer det nytt på Shimmering Moods.
Kan man kalla honom en bandcamp sweetheart? Japp.

För er som var på Caterina Barbieri i Black Box vintern 2019 minns ni säkert Linus konsert som i ärlighetens namn var kvällens höjdpunkt, i all sin blygsamhet.
I ljudkonstbaren kommer Linus att köra en workshop som tar oss genom hans process av lager, loopar och aurala byggstenar. Dessa element kommer han sedan att demonstrera genom ett liveframträdande.

På våra arrangemang med fri entré behöver du inte reservera plats eller anmäla att du kommer, men vi rekommenderar att du kommer i tid.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang.