fbpx
Inkonst

1/4
LONELY GIRL (returns from the dark month)

Lonely Girl är ett alter ego - en karaktär som existerar genom rum, objekt och initiativ som verkar för att skapa connections.

Genom en inhyrd skådespelare försöker alter egot Lonely Girl att utmana gränsen för var hon kan existera. Inspirerad av internets kroppslösa identitet drömmer hon om att existera på flera platser samtidigt. Från en annan del av Malmö försöker hon kommunicera till publiken genom skådespelaren Liv Hargne Granath. Den 1 April kommer publiken att kunna höra hennes monolog Cyber Fantasies på Inkonst i Malmö.

Lonely Girl är ett alter ego – en karaktär som existerar genom rum, objekt och initiativ som verkar för att skapa connections. Hon är ett upproriskt fenomen, en folkrörelse och en ensam karaktär som längtar efter en kropp som är större än sin egen.

Under the dark months of december och januari har hon skapat två verk och en mängd små försök att skapa närhet till andra människor. Mellan den 26-30 mars kommer publiken även kunna uppleva ett one-to-one performance skapat av Lonely Girl. Mer info om hennes andra verk ASMR LABORATORY

Monologen varar ungefär 20 minuter

Medverkande
Alter egot är skapat med intentionen att kunna rymma olika konstnärer och uttryck. Just nu verkar bland annat Johanna Karlsson, Ingerid Frang och Adam Björelius genom Lonely Girl. I samarbetet undersöker vi hur arkitektur, dramatik och konceptuell scenkonst kan förenas i dom olika verken.

Konceptet är skapat och utvecklat av:
Ingerid Frang
Johanna Karlsson
Adam Björelius

Tillsammans med:
Theodor Ryan
Sunniva Fliflet
Liv Hargne Granath
Thor Merlin

Med stöd av: Region Skåne, Malmö Stad och Kulturrådet Norge
I samarbete med: Inkonst, Malmö Scenfest och Karlsson & Ryan

  • 1/4 2022
  • Dörrar 19.00 / På scen 19.30