Inkonst

28/11
Inställt | Lyra Pramuk + Civilistjävel!

Futuristisk folkmusik, skapat enbart med rösten som instrument, samt syrliga men skira landskap norrifrån

Tyvärr har Felicia Atkinson samt Lyra Pramuk blivit tvungna att ställa in sina gig hos oss (27 samt 28 nov) pga i Frankrike/Tyskland rådande restriktioner som förhindrar utresor.
Men misströsta inte, vi har bakat ihop de två akterna Soho Rezanejad + Civilistjävel! till en egen kväll den 28/11.

Genom att kombinera sin klassiska skolning med sin känsla för pop, scenframträdande och samtida klubbkultur skapar Lyra sin unika, säregna, futuristiska folkmusik.
Denne amerikanska sångerska och elektroniskt arbetande musikern har samarbetat med storheter som Holly Herndon, Colin Self och Ben Frost.
Hennes kritikerrosade album Fountain, som släpptes tidigare i år, är helt skapat utifrån hennes egen röst, även om den ofta formas och modeleras av elektronik, och är en emotionell, sensuell och hängiven resa. Lyra Pramuk använder sig av rytm, tal, kropp och förhållandet mellan teknik och mänsklighet för att utforska en post-mänsklig, icke-binär förståelse för livet och de ömtåliga ekosystem som det är beroende av.

Civilistjävel! Är den mystiska figuren norrifrån, hyllad av engelska konnässörerna Low Company. Kallt, syrligt, sparsmakat men samtidigt skirt och vackert.
Ett mycket sällsynt framträdande bjuds, helt klart “for those who know”.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang.