fbpx
Inkonst

11/10
Makten över musiken: seminarium

Våga förverkliga din idé! med Lisa Lundgren

Ett seminarium med erfarna businessproffset Lisa Lundgren. Om hur du startar ditt eget musikföretag och lyckas i en mansdominerad kultur!

Makten Över Musiken i Malmö är en ideell organisation som arbetar för en jämlik musikbransch. Förutom mentorskapsprogram arrangeras under hösten ett antal öppna samtal och seminarier. Vi startar med fokus på Starta Eget. Utan fler kvinnor som äger distributionsbolag, start-ups, skivbolag, skivbutiker, inspelningsstudios, agenturer, managementbolag och bokningsbolag fortsätter musikbranschen att vara obalanserad.

“Mitt mål är att folk ska gå därifrån och känna sig peppade på att starta eget, att våga!” – Lisa Lundgren

Vad kommer musikbranschens intäkter ifrån? Hur gör en för att kratta hem dem till sitt företag? Kan vem som helst köra eget i musikbranschen – vad krävs? Håller min idé? Makten Över Musiken i Malmö bjuder in ekonomen Lisa Lundgren för en grundkurs i musik biz!

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren är musikbranschsekonom och har bland annat varit ekonomichef på förlaget Sony/ATV Music Publishing i Stockholm och bokningsbolaget The Agency Group i Malmö. Sedan 2011 är hon fristående konsult som jobbar med redovisning, royalty och avtal i branschen. Hon är även initiativtagare till Makten över musiken som hon startade tillsammans med arrangörsföreningen Fritz’s Corner 2012.

Arrangör
Makten Över Musiken