fbpx
Inkonst

28/9
Malmö Hardcore Fest 2018

Södra Sveriges råaste fest!

REMISO
Riffmanisk getdyrkande råpunksmetal med rötterna i Brasilien, Chile och Västerbottens pärla, Vindeln. Musik av och för såna som halsar pissljummen Sort Guld lika ivrigt som Stockholmare halsar soya-frappuchinos, de som älskar SUB-compen och alla de som klär sig i skinnjacka oavsett om det är högsommarvärme eller bitande vinterkyla.

SLÖA KNIVAR
Veteranerna från nordvästra Skånes slätter som egentligen inte går att beskriva vettigt, de måste ses för att du ska fatta ordentligt – men dra till med oförutsägbar total tok-hardcorepunk som luktar lite som långhåriga BLACK FLAG, har en smak av kiss, allsångsmelodier a´la E-TYPE och de mest underfundiga texterna på denna sida Öresundsbron.

SVART STÄDHJÄLP
Ett av Malmös produktivaste punkband, låter lite som om AC/DC och MISSBRUKARNA hade idkat köttsligt umgänge, flyttat ut på den Skånska slätten och gemensamt uppfostrat avkomman på en stadig diet av knäckebröd, svartsoppa och tidig Svensk bruksortshardcore. 

PROFOSS
Öresundskt råmangel som luktar KIR, lössnus och som ger dig sån kramp i kängnäven att till och med idioterna på Försäkringskassan skulle godkänna din sjukskrivning. Den felande länken mellan SKITSLICKERS, TOTALITÄR och ANTI CIMEX. Ett sånt band som Amerikaner som vill vara äkta och ha koll ljuger om att de älskat sedan 1984!

BEYOND PINK
Malmö O.G´s – 17 år i branschen, en Gott & Blandat påse fylld av energin från hardcore, en bit metal och en hälsosam dos jeansvästs-thrash . Bandet som aldrig bangat på att göra covers på de mest oväntade låtar. Får en säga crossover eller är det ett skällsord numera? 

KNÆGT
Vad ska en säga? Bandet med en “ex-members of”-lista lika lång som en CRASS-text. Non-stop-fullt-ställ-karusell riffpackad hardcorepunk med influenser från ADRENALIN O.D, RICH KIDS ON LSD, ACCÜSED, PUKE och EDVARD PERSSON. För läppslickare, tuggare och nattsuddare – av läppslickare, tuggare och nattsuddare.

Dessutom kommer kvällen förgyllas av att DJ SMULAN och DJ CHILI AKA DON JAMÓN visar sina vassaste skills och spelar den bästa skiten du hört mellan banden.

  • 28/9 2018
  • 20.30–02.00
  • 150 SEK (Förköp på Rundgång, Kristianstadgatan)
  • 18 år
  • Facebook Event